Verzend- en retourbeleid

Levertijd & verzendkosten:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden. Indien producten niet voorradig zijn, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten komen op de website in beeld als u de bestelling in het winkelmandje plaatst. Voor pakketten tot 10 kilogram hanteren wij een vast tarief verzendkosten van € 4,50
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL of Post NL. 
Wij bieden de mogelijkheid uw aankoop op afspraak op te halen in Eenrum, geef dit bij uw bestelling aan in het bestelformulier. Wij zullen contact met u opnemen voor een afhaalafspraak.

Retourneren:

Indien uw bestelling niet naar wens is, kunt u middels het sturen van een e-mail naar info@lefwoonenlifestyle.nl kenbaar maken het product te willen retourneren. Vermeld in de mail het ordernummer en welk artikel er wordt teruggestuurd.
De kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening. U dient na het kenbaar maken van de retour binnen 14 dagen het product op te sturen naar:
Lef woon- en lifestyle
Burg. Wiersumstraat 12 (geen bezoekadres)
9967 RD EENRUM

Binnen 14 dagen zullen wij het bedrag op uw rekening terustorten.

Herroepingsrecht:
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lefwoonenlifestyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering verzegelde producten:
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lefwoonenlifestyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 
                                                       

© 2021 - 2023 Lef woon- en lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel